torsdag 8. mars 2012

Strikkerier siden sist!

Nå er det en stund siden forrige blogginnlegg. Sånn er det noen ganger i en ellers så travel hverdag :)

Siden sist har jeg produsert litt småtterier, og mere er på pinnene!
I tillegg til dette har jeg strikke ett par tova ullvotter, samt ett prematurteppe og prematurlue som går til Ahus og Amandaprosjektet.
Monsterbuksene er populære. Denne er strikket for en mamma i barnehagen til tanteungene mine, herlig at de små kan gå rundt og skremme hverandre litt.
Denne er str 4 år, strikket i Viking sportsragg som inneholder 20 % nylon, noe som gjør buksen mere slitesterk og passfasongen blir penere.

Er ikke så skummel, men hvert monster har sin personlighet ;)Jeg bare elsker Arne&Carlos-luene. Denne er til meg, perfekte farger og deilig fasong.
Denne er strikket i Freestyle, Dalegarn. Og oppskriften finnes i lueheftene til strikkegutta.
Disse har det blitt noen av nå. Har heklet 3 stk av denne rangletypen. Perfekt passform til små barnehende, ikke for mye lyd i bjella inni og den kan vaskes i vaskemaskinen på 60 grader. Perfekt! Regner med det blir flere av dem etterhvert med tanke på at det kommer smått i alle kriker og kroker rundt meg i løpet av 2012 :)En spisslue til, denne i litt mindre str enn forrige gang.
Den er strikket i Baby Merino Extra Fine, jeg bare elsker det garnet.
Det kom ett ønske om matchende votter, og det har jeg fikset!Siden sist har jeg også prøvd meg på ting jeg egentlig ikke kan. Men utrolig nok ble det to par av denne oppskriften også. Bella-votter, lang modell med flettestrikk.
Det ene paret er strikket i Alfa, det andre i Freestyle.
Her er det bare å henge fast i pinnene og fortsette med produksjonen :)
Målet er at de fleste skal få hjemmelagede julegaver i år, så jeg burde vel starte på det (det sier jeg hvert år på denne tiden, hehe)!

3 kommentarer:

 1. Jeg sender deg en bloggaward fordi du er fantastisk flink i det du gjør og har en veldig kreativ blogg som jeg liker å lese! Les mer om awarden på bloggen min :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg sender deg også en bloggaward for du er jo selveste strikke Silje og utrolig flink.Moro å se alt det kreative og fine håndarbeide du får til.
  Titt innom www.frusjoakersperler.blogspot.com

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei. Kom tilfeldigvis over siden din i leting etter inspirasjon til monsterbukse. Har så lyst til å prøve meg på en til poden skal begynne i barnehage i august. Jeg tar kontakt med deg når jeg er i området ditt (for overlevering av prematurstrikk til Ahus).

  SvarSlett