tirsdag 10. januar 2012

Litt småstrikk siden sist!

Skal prøve å bli flinkere til å legge ut bilder etterhvert som nye ting blir laget, men januar er en travel måned, samt at prosjektene står i kø, så da får det bli som det blir akkurat nå :)

I 2011 hadde jeg store planer om å strikke julegaver til alle sammen, men nok ett år med store planer som går i vasken, hehe. Men jeg fikk strikket to ting til jul da, eller kjøkkenklutene ble ferdige og motakeren fikk 3 nøster med sokkegarn som jeg skulle strikke i romjula (sånn går det når tiden ikke strekker til).

Kjøkkenkluter blir alltid godt tatt i mot fra folk. Selv har jeg ikke fått tid til å strikke til meg selv enda, men det blir nok det også med tiden :)

Disse er strikket med ulike bomullsgarn, med pinne nr 3.
Jeg la opp mellom 51 og 71 masker og brukte hele nøstet. Strikket annenhver omg 1r - 1 vr, og rettstrikk.
Arne & Carlos-lue, veldig populært. Akkurat denne i disse fargene har jeg strikket tidligere, men det var ett stort ønske om en slik lue på bestilling, så her var det bare å brette opp armene og få strikket. Den går i posten i dag og jeg håper at mottakeren i trøndelag blir fornøyd og at luen kan varme resten av vinteren :)

Denne er strikket med garnet fra oppskriftsheftet fra A&C, Freestyle Dalegarn.
Jeg er utrolig fornøyd med dette garnet selv, det klør ikke og holder fasong.

Sokker har jeg ikke strikket på lenge. Her er jeg litt usikker på om jeg skal kassere dem eller om jeg skal gi dem bort. I utgangspunktet er det en gave, men partiet jeg strikket var så ulikt at jeg faktisk har fått to forskjellige sokker. Så jeg får se hva jeg ender opp med tilslutt. Heldigvis tar det ikke så lang tid å strikke dem.

Disse er strikket i Viking sportsragg. Piinner nr 3 1/2. Str 39.

Dette er romjulssokkene og de ble godt mottatt. Eieren har samme str og form på foten som meg (min søster) og hun er utrolig fornøyd med sokker som sitter som støpt på foten.

Disse er strikket i raggsokkgarn fra Gjestal, pinner nr 3 1/2. Str 41.


Jeg har i tillegg til dette produsert litt til, prøvd meg på hekling igjen blant annet, men det blir ikke lagt ut før gaven er godt mottatt fra ny eier ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar