fredag 7. oktober 2011

Lue strikket i helpatent!Første prosjektet mitt i patentstrikk. Men når jeg først fikk fart på pinnene og teknikken var inne, så tok det ikke lange stunden før luen var ferdig :)

Dette er str dame, og er strikket i vikinggarn.


Her er videoen som reddet meg, takk for internett :D
- http://www.garnstudio.com/lang/no/video.php?id=37En storfornøyd eier venter på den nye lua si ;)
7 kommentarer:

 1. Stilig lue! Fint med lyse duse farger nå når vi går mot mørkt! Digget den brede kanten :)

  SvarSlett
 2. Kjempefin lue. Nydlige farger :)

  SvarSlett
 3. Takk :) Jeg digger denne lua, første gang jeg har strikket patentstrikk og det gir mersmak! Nå må jeg strikke en til meg selv også :)

  SvarSlett
 4. Snubla tilfeldigvis over bloggen din og blei inspirert for n'te gang til å prøve patentstrikk. Og for første gong fekk eg det til. No skal det bli huer i lange baner!

  Kanten nede, er det 1 r, 1 vr? Kan eg spørre kor mykje du har auka etter kanten? Masketal, pinnestr., garn? Viss ikkje det er hemmelig ellerno'?

  SvarSlett
 5. Hei Ranveig :) Oppskriften er ikke hemmelig, den kan du finne her: http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=114&d_id=30

  Kos deg med patentstrikk, jeg syns det var knallgøy bare jeg kom inn i det!

  SvarSlett
 6. Tusen takk! strikka ein liten prøvelapp i gårkveld og det var jo faktisk skikkeleg gøy. Moro å strikke på ein litt annleis måte, mens ein likevel ikkje treng å tenke :o)

  SvarSlett
 7. Det skal ikke gå lang tid før jeg strikker mitt neste prosjekt med patentstrikk :D Og det skal ikke så mye til for å få det litt annerledes nei, morsomt :)

  SvarSlett