onsdag 20. april 2011

Babybooties!

Jeg har lenge ville prøve meg på hekling, men det er veldig trygt å gjøre det man kan best. Men nå tok jeg utfordringen, så takk til youtube, nett, forum, forklaringer, oppskrift, oppskriftsoversettere, venner og andre som har stilt opp til Siljes nye prosjekt! Bortsett fra sånn "duttekant" på strikkaklær, har jeg aldri tatt i en heklenål!

Resultatet:
Knappene er satt inn midlertidig, det skal bli andre så snart den andre er ferdig! Morsomt prosjekt, og absolutt noe jeg skal fortsette med mellom bunader, sitteunderlag og monsterbukser :)

6 kommentarer:

 1. Ja, utrolig søte :) Må bare få tid til å bli ferdig med den andre nå, skal bare strikke ferdig en bunad til 17.mai først :)

  SvarSlett
 2. Så flink du er :D Dette klarte du veldig bra!!

  SvarSlett
 3. Oii, jeg må nok bestille et par sånne av deg om du er interresert i å selge ;) Hva er i så fall prisen?

  SvarSlett
 4. hei .. lurte på om du hadde oppskrit på disse ??
  Babyen i magen min har en tippoldemor som er så flink til strikking og hekling, og vil sååå gjerne at hun skal være den som hekler et par slike som babyen kan ha når de kommer hjem fra sykehuset ^^
  Blir kjempeglad om du hadde kunnet delt oppskriften med meg, er liksom noe ekstra spesielt hvis tippoldemoren er den som hekler dem ..

  Svar meg gjeeeerne på bloggen min eller på mail - silje_johannessen91@hotmail.com slik at jeg får med meg at du svarer <3 du er superflink foresten, har sett gjennom bloggen her og du lager jo sykt mye bra da, skulle ønske jeg var så flink ^^

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Silje! Jeg har sendt deg en mail med link :) Og tusen takk for komplimenter!

   Slett